Het Ministerie van LNV (RVO) biedt ondernemers via een SABE-voucher de mogelijkheid zich te ontwikkeling op onderstaande aandachtsgebieden. Ze kunnen zich laten begeleiden door geregistreerde coaches en adviseurs, uit het BAS-register. Het BAS-register (Bedrijfsadvisering Systeem) is een door de overheid ingesteld register met daarin bedrijfsadviseurs en coaches die zijn gecertificeerd door de BAS-commissie.

Wim is gecertificeerd en opgenomen in het BAS-register, voor de aandachtsgebieden:

  • E1: Persoonlijke ontwikkeling ondernemers, 
  • E2: Horizontale samenwerking en
  • E3: Bedrijfsovername.

Ondernemers die een SABE-voucher hebben of deze in de toekomst gaan aanvragen mogen deze, door de registratie in het BAS-register, bij Van Uum AgriFood Coaching besteden.

Dit traject kan op individueel niveau of in groepsverband met bijvoorbeeld familieleden of studieclubgenoten.

Voor meer informatie over bovengenoemde SABE-voucher of mogelijkheden zie de link hieronder of neem vrijblijvend contact met ons op.

Advies en cursus voor agrariërs | RVO.nl | Rijksdienst

Erkende agrarische bedrijfsadviseurs | RVO.nl | Rijksdienst

Referenties/ beoordelingen van de experts/ BAS-commissie

E1 Persoonlijke ontwikkeling:

“We hebben op 3 februari een heel plezierig gesprek gevoerd in verband met je aanmelding voor het BAS-register voor het aandachtsgebied E1 ‘Persoonlijke ontwikkeling’.

Je hebt toegelicht jij al heel lang gesprekken voert met ondernemers en ook in je laatste jaren bij de Rabobank was je meer geïnteresseerd in de personen waarvoor je werkte dan in de euro’s. Je zocht steeds meer cursussen, trainingen en opleidingen in die richting. En ook jouw basis in het onderwijs helpt je daarbij. 

Je voldoet ruimschoots aan de algemene vereisten voor het BAS-register en ook voor het aandachtsgebied ‘persoonlijke ontwikkeling’ en wordt daarin toegelaten. Gefeliciteerd hiermee.” 

Helma VermuĂ« – lid BAS-commissie

Jan Breembroek – expert voor het aandachtsgebied ‘persoonlijke ontwikkeling’

E2 Horizontale samenwerking:

“Je hebt op 5 februari een gesprek gevoerd met de heer Lambert Schuldink (expert) in verband met je aanmelding voor het BAS-register voor het aandachtsgebied ‘Horizontale samenwerking’ (E2). 

 Op basis van het gesprek en de aangeleverde gegevens komen we tot het oordeel dat je wordt toegelaten in het BAS-register voor dit aandachtsgebied. Gefeliciteerd!”

E3 Bedrijfsovername:

“We hebben samen op 9 februari een gesprek gevoerd in verband met jouw aanmelding voor het BAS-register voor het aandachtsgebied ‘Bedrijfsovername’. In dat gesprek heb je toegelicht hoe jij ondernemers begeleidt aan de hand van meerdere cases. Ik wil jou hartelijk danken voor het prettige gesprek hierover en de openheid, die je hebt laten zien. Wij zijn onder meer ingegaan op jouw gecombineerde begeleiding van familiestatuten en bedrijfsoverdracht, familieopstellingen en NLP. Mooi om te horen hoe jij dit toepast in de advisering.

Wat mij betreft ben je met vlag en wimpel geslaagd en voldoe je in ruime mate aan de competenties en kwaliteiten om als onafhankelijke adviseur op dit terrein en voor de agrarische sector te kunnen acteren. Met veel plezier kan ik  jou dan ook mededelen dat je geslaagd bent voor E3 Bedrijfsovername. Je hebt een ruime ervaring en een aansprekende en effectieve aanpak.”

Roberto Flören  – expert voor het aandachtsgebied ‘bedrijfsovername’

Van Uum AgriFood Coaching