Een bedrijf dat zichzelf serieus neemt en professionaliteit wil uitdragen, heeft behoefte aan een gedegen structuur en aan een gesprekspartner die voor een weerwoord zorgt, meedenkt en toezicht houdt op de organisatie binnen de onderneming. Wanneer uw (familie)bedrijf in de Agri & Food-sector op zoek is naar een STAK-bestuurder of een lid van de RvA of RvC bied ik u daarbij graag de helpende hand.

Er kunnen situaties binnen de onderneming ontstaan waarbij een externe adviseur of een kritische gesprekspartner meer dan gewenst is. Net dat stukje extra controle of advies. Iemand die u voorziet van gedegen coaching, die werkt met verhelderende en soms provocatieve spiegelgesprekken en die bovenal zorgt voor duidelijke inzichten.

Met mijn afgeronde opleiding Leergang Board Potentials mag ik mijzelf gecertificeerd Commissaris Nieuwe Stijl noemen. Dit zorgt ervoor dat ik, mede op basis van mijn jarenlange werkervaring, nadrukkelijke aandacht heb voor gedrag, houding en aantoonbare vaardigheden en eigenschappen, altijd met de focus op ethiek, cultuur en risicomanagement.

 U zult ervaren hoe waardevol het is zo’n onafhankelijke en tegelijk betrokken partij naast u te hebben staan. Iemand die handelt met zowel vertrouwen als gepast en kritisch wantrouwen, en zorgt voor een belangrijk stuk controle en advisering in uw onderneming. Uiteraard streef ik daarbij naar een optimaal aandeel in de strategiebepaling, maar altijd met gepaste afstand en respect voor uw bestuurdersstoel. Ik zoek de optimale benadering van alle stakeholders en een geloofwaardige verantwoording naar buiten toe.

Wat voor u vanzelfsprekend van groot belang is, is de gezonde ontwikkeling en het continuïteitsperspectief, een langetermijnwaardecreatie, van uw onderneming. En daaraan lever ik graag, op een open en betrokken manier, mijn bijdrage.

Interesse in een vrijblijvend gesprek waarin we samen kijken op welke manier ik deze rol binnen uw bedrijf zou kunnen vervullen? Bel of mail eens voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Van Uum AgriFood Coaching